Hi, ik ben Vanessa.

MAMA VAN 3 KLEINE JONGENS, GECERTIFICEERDE GENTLE SLEEP COACH® EN OP EEN MISSIE OM VERMOEIDE GEZINNEN HUN ENERGIE EN VERTROUWEN TERUG TE GEVEN.

Opgegroeid in een liefdevol familienest in het Duitse Ruhrgebiet, vertrok ik in 2003 om de wereld te verkennen. Reizen, werken, studeren in verschillende delen van de wereld gedurende het decennium dat volgde. Ergens onderweg ontmoette ik mijn man en samen besloten we ons na een jaar reizen (weer) te vestigen in Nederland.


Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bruisend gezin van 5 waar de invloeden van onze culturen elke dag voelbaar en beleefd worden; waar we de hele dag Duits, Frans, Spaans en Nederlands spreken. Maar ook waar het leven soms moeilijk is omdat we ver weg zijn van onze families, grootouders en jeugdvrienden. Vooral op momenten waarop we echt wel wat steun kunnen gebruiken, is dit ‘dorp’ iets dat we heel erg missen.


Voor ons was een van deze momenten het eerste jaar met onze eerstgeboren zoon. Nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe rollen, zoveel zorgen, zoveel vreugde - en zo weinig slaap.
Achteraf gezien hebben we veel te lang gewacht met het zoeken naar hulp. Als we eerder hadden geweten dat ons kleintje, letterlijk binnen een paar dagen nadat we onze aanpak een klein beetje hadden aangepast, een hele nacht zalig zou slapen, hadden we eerder actie ondernomen.


Ik gun elk familie de rust die ze nodig hebben om weer helemaal op te laden.

En ik begeleid jullie graag op deze weg - in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans.

Kennismakingsgesprek boeken

Nog een paar leuke weetjes over mij...


1

Naast mijn werk met gezinnen, werk ik ook als part-time HR-adviseur.

2

Ik hou ervan om op blote voeten te lopen en draag het liefst barefootschoenen.

3

Ik hou van Latijns-Amerikaanse muziek en heb een passie voor salsadansen.

Nog niet zeker of dit voor jou is?

Laat ons praten!

Gratis Intro Call boeken